Çin ve Nepal orduları, Çin'in Chongqing belediyesinde ortak tatbikata başladı Çin ve Nepal orduları, Çin'in Chongqing belediyesinde ortak tatbikata başladı

ADDİS ABABA, 22 Eylül (Xinhua) -- Afrika'nın önde gelen havayolu şirketi Etiyopya Havayolları, Cuma günü Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'dan Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin merkezi Guangzhou'ya üç yeni uçuş eklediğini duyurdu.

Etiyopya'nın başkenti Addis Ababa'daki Bole Uluslararası Havalimanı'nda Çinli yolculara Mutlu Yıllar dileyen Etiyopya Havayolları ve Çin Büyükelçiliği çalışanları, 6 Şubat 2024. (Fotoğraf: Michael Tewelde/Xinhua)

Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, yeni eklenen uçuşların 27 Eylül'de başlayacağı ve bu eklemeyle birlikte Guangzhou'ya gidiş-dönüş toplam uçuş sayısının haftada 10'a çıkarılarak Çin'deki geniş ağının daha da sağlamlaştırılacağı belirtildi.

Guangzhou'ya haftada üç yeni sefer eklenmesinin, Afrika ve Çin arasındaki ekonomik ve halklar arası bağların daha da geliştirilmesinde önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Havayolu şu anda Çin'de Beijing, Shanghai, Guangzhou, Chengdu ve Hong Kong olmak üzere beş şehre düzenli yolcu uçuşları gerçekleştiriyor.

Kaynak: rss