İran yeni yaptırımlar nedeniyle Batılı ülkeleri kınadı İran yeni yaptırımlar nedeniyle Batılı ülkeleri kınadı

Peki, Erdal Sakız’ı kim, neden öldürdü? İşte Erdal Sakız cinayeti son gelişmeler…

Yaklaşık 10 gün önce Karasu’nun Kurudere Mahallesi’ndeki evinden aracıyla ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan evli ve üç çocuk babası Erdal Sakız, ailesinin ihbarı üzerine aranmaya başlanmıştı. Karasu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10 gündür her yerde aranan Erdal Sakız, Kurudere Mahallesi ile Hendek ilçe sınırı arasındaki Çamdağı ormanlık alanda aracının içinde tüfekle vurulmuş halde bulunduğu ortaya çıktı.

Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız cinayeti atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında günlerdir işleniyor. 
Sakarya İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat timleri, Müge Anlı’nın yayınına çıkan 11 kişiyi programın sonunda gözaltına aldı. Son görüştüğü E. K., eşi L. K. ve oğulları S. K. sorgulaması sürüyor. Müge Anlı canlı yayında E. K.'un kızıyla ilgili yapılan görüşmede "Babamın adını vermek zorunda kaldım, annem ve ağabeyim kurtulur mu?" dediğini aktardı.

Müge Anlı Programında Neler Yaşandı

Erdal Sakız'ın eski sevgilisi, kaybolduğunu duyunca onu aramak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Karısı, sevgilisini; ortağı, kuzenini suçladığı Erdal Sakız cinayetinde gözler Sakız'ın oğluna çevrildi. Erdal Sakız'ın sevgilisi, olayla ilgili şüphe oklarını sevgilisinin oğluna yöneltti. 18 yaşındaki gencin babasıyla sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Sakız'ın ailesi Müge Anlı ve ekibinden yardım istemiş, evlilik dışı ilişki yaşadığı sevgilisinden şüphelendiklerini dile getirmişti. Bahsi geçen sevgili ise, kaybolduğu günün sabahında Erdal Sakız'ın kendisine rüyasını anlattığını söylemişti. Sakız'ın rüyasında öldüğünü gördüğünü belirtip, "Beni öldürmeye çalışıyorlar" dediğini aktarmıştı.

Editör: Seyran Bayır