BANDUNG, 17 Ağustos (Xinhua) -- Endonezya'da 17 Ağustos'ta gerçekleşecek 77. Bağımsızlık Günü kutlamaları kapsamında bir kültür karnavalı düzenlendi. Rengarenk kıyafetler giyen ve farklı temalarla hareket eden insanlar sokaklardaki eğlenceye katıldı. Kutlamalarda geleneksel kültürle modern sanat canlı şekilde iç içe geçti. 

Endonezya bağımsızlık günü 2

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin merkezi Bandung'a bağlı Lembang'da Bağımsı zlık Günü kutlamaları öncesinde kültür festivaline katılan bir kız, 16 Ağustos 2022. (Fotoğraf: Septianjar/Xinhua)

Endonezya bağımsızlık günü 3

Endonezya'nın Orta Cava eyaletinin Sukoharjo bölgesinde 77. Bağımsızlık Günü k utlamaları öncesinde çizgi roman süper kahramanı kılığına girmiş kişiler eğlenceli b ir oyuna katılıyor, 16 Ağustos 2022. (Fotoğraf: Bram Selo/Xinhua) 

Endonezya bağımsızlık günü 4

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin merkezi Bandung'a bağlı Lembang'da 77. Bağı msızlık Günü kutlamaları öncesinde bir kültür festivaline katılan, geleneksel kıyafetler giymiş çocuklar, 16 Ağustos 2022. (Fotoğraf: Septianjar/Xinhua)

Endonezya bağımsızlık günü 5

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin merkezi Bandung'a bağlı Lembang'da 77. Bağı msızlık Günü öncesinde düzenlenen bir kültür festivalinde fotoğraf çektiren bir çocu k, 16 Ağustos 2022. (Fotoğraf: Septianjar/Xinhua)

Endonezya bağımsızlık günü 6

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin merkezi Bandung'a bağlı Lembang'da 77. Bağımsızlık Günü kutlamaları öncesinde bir kültür festivaline katılan insanlar, 16 Ağusto s 2022. (Fotoğraf: Septianjar/Xinhua)

2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak 2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak

Endonezya bağımsızlık günü 7

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin merkezi Bandung'a bağlı Lembang'da 77. Bağı msızlık Günü kutlamaları öncesinde bir kültür festivaline katılan bir kız, 16 Ağustos 2022. (Fotoğraf: Septianjar/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay