Kültür - Sanat ve Tarih

Endonezya'da 76. Bağımsızlık Günü kutlandı

Endonezya bayrağını taşıyan helikopterler ve yamaç paraşütçüleri Cakarta ve diğer şehirlerin üzerinde uçarken, ülke genelinde vatandaşlar sokaklarda ve çeşitli mekanlarda etki...

Abone Ol

Endonezya bayrağını taşıyan helikopterler ve yamaç paraşütçüleri Cakarta ve diğer şehirlerin üzerinde uçarken, ülke genelinde vatandaşlar sokaklarda ve çeşitli mekanlarda etkinliklere katıldı.

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da 76. Bağımsızlık Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen geçit törenine katılanlar, 17 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da 76. Bağımsızlık Günü kutlamalarında helikopterler Endonezya bayrağı ile uçuyor, 17 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Zulkarnain/Xinhua)
Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Cakarta Akvaryumu ve Safari Parkı'nda denizkızı kostümlü dalgıçlar 76. Bağımsızlık Günü kutlamaları kapsamında performans sergiliyor, 17 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Agung Kuncahya B./Xinhua)
Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Cakarta Akvaryumu ve Safari Parkı'nda denizkızı kostümlü bir dalgıç 76. Bağımsızlık Günü kutlamaları kapsamında performans sergiliyor, 17 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Agung Kuncahya B./Xinhua)
Endonezya'nın Bali Adası'ndaki Benoa beldesinde bir yamaç paraşütçüsü 76. Bağımsızlık Günü kutlamalarında Endonezya bayrağı taşıyor, 17 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Bisinglasi/Xinhua)