Xinhua

Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterimi Paris'te başladı

Abone Ol

PARİS, 15 Aralık (Xinhua) -- Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında gerçekleştirilmesi planlanan Ejderhalar ve Fenerler Festivali, 15 Aralık-25 Şubat tarihleri arasında halka açık olacak.

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerler, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerlerle fotoğraf çektiren bir kadın, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunda sergilenen fenerleri inceleyen bir çocuk, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)

Fransa'nın başkenti Paris'teki Jardin d'Acclimatation eğlence parkında Ejderhalar ve Fenerler Festivali'nin ön gösterim turunu ziyaret eden insanlar, 14 Aralık 2023. (Fotoğraf: Gao Jing/Xinhua)