Gündem

Edin Visca Trabzonspor'da!

Süper Lig’in ilk yarısında ezeli rakiplerine büyük fark atan, en yakın takipçisi Konya’nın 7 puan önünde yer alan Trabzonspor, sezonun 2. bölümüne de iddialı girmek ister...

Abone Ol

Süper Lig’in ilk yarısında ezeli rakiplerine büyük fark atan, en yakın takipçisi Konya’nın 7 puan önünde yer alan Trabzonspor, sezonun 2. bölümüne de iddialı girmek isterken, ligin en dikkat çeken oyuncularından olan Edin Visca’da mutlu sona ulaştı.

Bordo mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı’nın kadrosunda ısrarla görmek istediği Bosnalı oyuncu konusunda kulüp, Başakşehir ile yapılan görüşmelerde transferi bitirmeye çok yaklaştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Edin Visca transferi için Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Başakşehir Kulüp binasında bir araya geldi.

'TRABZONSPOR'A GEREKEN KOLAYLIĞI SAĞLARIM'

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Ahmet Ağaoğlu ile yapılacak toplantı öncesi, "Trabzonspor'a gereken kolaylığı sağlarım." dedi. Ardından iki başkan toplantıya girdi. Görüşmenin ardından Boşnak oyuncunun transferi resmen açıklanacak.

Yapılacak bu görüşme sonrası saat 16:00’da resmi açıklama yapılacak.

ABDULKADİR PARMAK TAKASI GERÇEKLEŞMEDİ, YALNIZCA BONSERVİS BEDELİ ÖDENECEK

Edin Visca ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak Trabzonspor, Başakşehir'e 3.5 milyon euro bonservis ödeyecek. Bu transferde Abdulkadir Parmak'ın takasa girme ihtimali bulunuyordu ancak bu durum gerçekleşmeyince Trabzonspor ödeyeceği rakamı artırdı ve prensipte el sıkışıldı.

Kaynak: Hürriyet