Teması, "piyasaya açılmayı kapsamlı biçimde teşvik etmek, endüstriler arası entegrasyonu hızlandırmak, ortaklaşa karbon nötrlüğü sağlamak" olarak belirlenen üç günlük etkinlikte çeşitli zirveler, forumlar, sergiler ve diğer etkinlikler yer alacak.

Kenya teknolojinin benimsenmesini artırmak için Huawei'yle işbirliğini genişletecek Kenya teknolojinin benimsenmesini artırmak için Huawei'yle işbirliğini genişletecek

Yurtiçi ve yurtdışından 1.000'den fazla kamu görevlisi, uzman ve otomobil üreticisi kuruluş yöneticilerinin, NEV endüstrisi, ilgili teknolojiler ve geleceğe odaklı sürdürülebilir taşımacılık gibi çeşitli konularda görüş ve vizyonlarını paylaşması bekleniyor.

WNEVC 2021, Çin Bilim ve Teknoloji Derneği'nin yanı sıra, aralarında Hainan eyalet yönetimi ve Bilim ve Teknoloji Bakanlığı'nın da bulunduğu çok sayıda devlet kuruluşuyla ortaklaşa düzenleniyor. Dünyanın en büyük otomobil pazarı olan Çin, ülkenin düşük karbon stratejisi ve artan taleple birlikte NEV sanayinin hızlı bir yola girdiğine tanık oldu. Çin Otomobil Üreticileri Birliği'nin verileri, Çin'in 2021'in ilk sekiz ayındaki NEV satışlarının, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 190 artışla 1,8 milyon adede yükseldiğini gösterdi.

Editör: İRFAN KARSLI