MANİLA, 13 Ekim (Xinhua) -- Filipinler'in başkenti Manila'daki Filipinler Ulusal Müzesi Salı günü Pantar ve Bondoc meteorlarını sergilemeye başladı. Müze, çok sayıda ülkenin her yıl Ekim ayında kutladığı Dünya Uzay Haftası kutlamaları kapsamında yeni örneklerle birlikte Filipinler'in meteorları sergisini açtı.

Uzay Haftası 2

Filipinler'in başkenti Manila'da bir erkek, Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergilenmeye başlanan Bondoc meteoruna yakından bakıyor, 11 Ekim 2022. (Fotoğraf: Rouelle U mali/Xinhua)

Uzay Haftası 3

Filipinler'in başkenti Manila'da bir oğlan çocuğu, Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergile nmeye başlanan Pantar ve Bondoc meteorlarına yakından bakıyor, 11 Ekim 2022. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Uzay Haftası 4

2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak 2024 Çin Uluslararası İthalat Fuarı'na 70'ten fazla ülke ve kuruluş katılacak

Filipinler'in başkenti Manila'da bir kız çocuğu, Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergilen meye başlanan Bondoc meteoruna yakından bakıyor, 11 Ekim 2022. (Fotoğraf: Ro uelle Umali/Xinhua)

Uzay Haftası 5

Filipinler'in başkenti Manila'daki Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergilenmeye başlanan Bondoc meteoru bir müze ışığı ile aydınlatılıyor, 11 Ekim 2022. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Uzay Haftası 6

Filipinler'in başkenti Manila'da bir kadın, Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergilenmeye başlanan Pantar ve Bondoc meteorlarına yakından bakıyor, 11 Ekim 2022. (Fotoğr af: Rouelle Umali/Xinhua)

Uzay Haftası 7

Filipinler'in başkenti Manila'da bir müze çalışanı, Filipinler Ulusal Müzesi'nde sergil enmeye başlanan Pantar ve Bondoc meteorlarının fotoğraflarını çekiyor, 11 Ekim 2 022. (Fotoğraf: Rouelle Umali/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay