Baraj Suları Geri Çekilince Köy Ortaya Çıktı! Baraj Suları Geri Çekilince Köy Ortaya Çıktı!

Kovid-19 pandemisi yurtdışına seyahat etmeyi ve farklı yaşam tarzlarını deneyimlemeyi zorlaştırdı ancak yine de dünyanın her köşesini evinizden keşfedebilirsiniz! Laos'un başkenti Viyentiyan'dan yaklaşık 80 km uzaklıkta, Nam Ngum Nehri'nin aşağı kesimlerinde bulunan Nam Ngum Gölü, üzerinde yüzlerce adacık barındırıyor. Laos'taki en büyük gölü bizimle keşfedin.

Laos'un Viyentiyan bölgesindeki Nam Ngum Gölü'nde balıkçı kadınlar, yemek pişirmek için kayıklarda balık temizliyor, 15 Aralık 2020 (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un Viyentiyan bölgesindeki Nam Ngum Gölü kıyısında köylüler kayıkların içinde oturuyor, 15 Aralık 2020 (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un Viyentiyan bölgesindeki Nam Ngum Gölü kıyısında köylüler öğle yemeği için ızgara balık yapıyor, 15 Aralık 2020 (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un Viyentiyan bölgesindeki Nam Ngum Gölü kıyısında bir köylü ızgara balık yapıyor, 15 Aralık 2020 (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)
Laos'un Viyentiyan bölgesindeki Nam Ngum Gölü'nde köylüler kayıkla ilerliyor, 15 Aralık 2020 (Fotoğraf: Kaikeo Saiyasane/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI