Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Seyşeller ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Dünya Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) düzenlediği etkinlikte, 2030 yılına kadar doğa-pozitif bir dünyanın yaratılması için acil eylem çağrısında bulundu. Dünya Saati, WWF'nin küresel çevre hareketinde en önemli etkinliği olarak biliniyor. Her yıl, 180'den fazla ülke ve bölgeden insan, Mart ayının son Cumartesi günü kendi yerel saatleriyle saat 20:30'da gezegene desteğini göstermek için bu kampanyaya katılıyor.

27 Mart 2021'de çekilen fotoğraf, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da, her yıl düzenlenen Dünya Saati etkinliği sırasında ışıkları kapatılan Petronas İkiz Kuleleri'ni gösteriyor. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
27 Mart 2021'de çekilen fotoğrafta, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki Petronas İkiz Kuleleri'nin ışıkları yanarken görülüyor. (Fotoğraf: Chong Voon Chung/Xinhua)
27 Mart 2021'de çekilen fotoğraf, Çin'in güneyindeki Macao'da, her yıl düzenlenen Dünya Saati etkinliği sırasında ışıkları kapatılan Sai Van Köprüsü'nü gösteriyor. (Fotoğraf: Cheong Kam Ka/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI