XCMG'nin verdiği bilgilere göre ekskavatör ve yükleyiciler içeren sevkiyat, son beş yıl içinde Çin'den tek seferde yapılan en büyük iş makinesi ihracatı olma özelliğini taşıyor. Sevkiyatın Kovid-19 pandemisi sırasında küresel tedarik zincirinin istikrarına katkıda bulunması bekleniyor. 2021 yılının başlarında Güney Amerika'da büyük bir projenin ihalesini kazanan XCMG, pandemi sırasındaki kısıtlı deniz taşımacılığı lojistiği kapasitesi nedeniyle Çinli nakliyat devi COSCO Shipping ile işbirliği yaptı.

Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu Litvanya Cumhurbaşkanı: Kontrolsüz göç ulusal güvenlik sorunu

"Uluslararası piyasalarda sadece kendimize değil, aynı zamanda tedarik zinciri, sanayi zinciri ve değer zincirinin derin entegrasyonuna da güveniyoruz" diyen XCMG Başkanı Lu Chuan, XCMG'nin ihracat hacminin bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 70'lik artış gösterdiğini sözlerine ekledi. XCMG halen, Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nde yer alan ülkelerin yüzde 97'si dahil olmak üzere, dünya genelinde 187 ülke ve bölgeye ürün ihraç ediyor.

Editör: İRFAN KARSLI