Avustralya çocuklara sosyal medya yasağı getirmeye hazırlanıyor Avustralya çocuklara sosyal medya yasağı getirmeye hazırlanıyor

Geely Auto ve Union Group'un Pazartesi günü İsrail'in kuzeydoğusunda düzenledikleri bir lansman toplantısında yaptığı ortak açıklamaya göre İsrail'de satılacak elektrikli otomobil modeli, 4,43 metre uzunluğa ve 2,7 metre dingil mesafesine sahip kompakt crossover otomobili Geometry C. Geometry C, biri 53-kWh bataryasıyla 350 km standart menzile, diğeriyse 70-kWh bataryasıyla 460 km uzun menzile sahip iki versiyonda satılacak.

Uzun menzilli versiyonun bataryasının şarjı normalde 11 saat kadar sürerken, hızlı şarj etme özelliği ile yüzde 20 ila yüzde 80'inin şarj edilmesi yaklaşık 42 dakika sürüyor. Standart versiyonun bataryasının normal şarjı yaklaşık 8,5 saat, hızlı şarjı ise 36 dakika kadar sürüyor.

Geely Auto Uluslararası Satışlar Genel Müdürü Song Jun, "İsrail otomobil pazarı, yeni enerji alanındaki küresel stratejimizin uygulamaya konmasında en önemli pazarlardan birisi" dedi. Çin ile İsrail arasında diplomatik ilişkilerin kurulmasının yaklaşan 30. yıl dönümüne değinen Song, iki şirket arasındaki verimli işbirliğinin gelecekte de artmaya devam etmesini umduğunu söyledi. Merkezi Hangzhou'da bulunan Geely Auto Group, Zhejiang Geely Holding Group'un bir iştiraki olarak 1997 yılında kuruldu.

Editör: İRFAN KARSLI