Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı

RİYAD, 14 Mart (Xinhua) -- OPPO'nun Suudi Arabistan Marka Müdürü Saleh Ma'nın verdiği bilgiye göre, Pazar günü Riyad Sezonu kapsamındaki Riyad Şehir Bulvarı'nda tanıtılan Reno7 serisi, cep telefonu sektöründe ilk kez kullanılan Lazer Direkt Görüntüleme (LDI) teknolojisine sahip.
Serinin en iyisi olan Reno7 Pro'nun kalınlığı sadece 7,45 milimetre ve ağırlığı da 180 gram civarında. Ma, yeni bir önde gelen teknoloji olan portre kamera sistemi ve 4500mAh'lık bataryayla donatılan telefonun portre fotoğrafara dair performansta "kuşaklar arası bir atılım" sağladığını, daha uzun batarya ömrüne sahip olduğunu ve "akıllı telefonlar açısından elverişli ve verimli bir kullanıcı deneyimi" yarattığını söyledi.
Ma, OPPO'nun kendi geliştirdiği yonga seti MarSilicon ve Find N katlanabilir ekran gibi teknolojilere dair araştırma ve geliştirmedeki uzmanlığının, "Bugünün Çinli teknoloji şirketlerinin kabiliyetli ve güçlü sektör liderleri olduğunu" yansıttığını da sözlerine ekledi.
OPPO, etkinlikte Reno 7 5G ve Reno 7z model akıllı telefonları da piyasaya sürdü.
Dünyanın öne gelen akıllı cihaz üreticileri ve yenilikçilerinden biri olarak OPPO, 40 binden fazla çalışanı ile 50'den fazla ülke ve bölgede varlık gösteriyor. Şirketin verilerine göre, Mısır pazarında en çok satan cep telefonu markalarından biri olan OPPO, küresel piyasada da en çok satan beş marka arasında yer alıyor.

Editör: İRFAN KARSLI