Çin'in Urumqi kentinde 8. Çin-Avrasya Fuarı düzenlendi Çin'in Urumqi kentinde 8. Çin-Avrasya Fuarı düzenlendi

YİCHUN, 28 Haziran (Xinhua) -- Ormancılık yönetimini geliştirmek için son zamanlarda ileri teknolojiyi bünyesine entegre eden Dailing ormancılık bürosu, insansız hava araçları kullanarak akıllı ve otomatik orman devriyesindeki becerisini geliştirdi, afet risklerini önemli ölçüde azalttı ve devriye verimliliğini artırdı.

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Yichun kentindeki Dailing ormancılık bürosunda orman devriyesi için kullanılan bir drone, 27 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Yichun kentindeki Dailing ormancılık bürosunda orman devriyesi için kullanılan droneları kontrol eden görevliler, 27 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Yichun kentindeki Dailing ormancılık bürosunda orman devriyesi için kullanılan droneları izleyen görevli, 27 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

Drone üreticisi DJI'dan bir görevli, Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Yichun kentindeki Dailing ormancılık bürosunda drone ile orman devriyesi için termal görüntülemeyi açıklıyor, 27 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin Yichun kentindeki Dailing ormancılık bürosunun kontrol odasında orman devriyesi için kullanılan droneların gerçek zamanlı dağıtım haritası, 27 Haziran 2024. (Fotoğraf: Wang Yiliang/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay