Dünya

Çin'in Xiangjiang Nehri'nde amfibi otobüs seferleri başladı

Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki güzel manzaralı Orange Isle'da bir amfibi gezi otobüsü seferlerine başladı. Hem karada hem de suda gidebi...

Abone Ol

Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki güzel manzaralı Orange Isle'da bir amfibi gezi otobüsü seferlerine başladı. Hem karada hem de suda gidebilen otobüse turistler büyük ilgi gösterdi.

Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki Xiangjiang Nehri'nin Changsha bölümünde bir amfibi gezi otobüsü ilerliyor, 15 Ocak 2021. (Fotoğraf: Xue Yuge/Xinhua)
Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki güzel manzaralı Orange Isle'da bir amfibi gezi otobüsü ilerliyor, 15 Ocak 2021. (Fotoğraf: Xue Yuge/Xinhua)
Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki Xiangjiang Nehri'nin Changsha bölümünde yüzen bir amfibi gezi otobüsünün havadan çekilmiş fotoğrafı, 15 Ocak 2021. (Fotoğraf: Xue Yuge/Xinhua)
Çin'in orta kesiminde yer alan Hunan eyaletinin merkezi Changsha'daki Xiangjiang Nehri'nin Changsha bölümünde, bir amfibi gezi otobüsü ilerliyor, 15 Ocak 2021. (Fotoğraf: Xue Yuge/Xinhua)