TİANJİN, 14 Ekim (Xinhua) -- Çin Tahıl Rezervleri Grubu'na (Sinograin) bağlı Tianjin Dongli Merkezi Tahıl Rezervi Yönlendirme Deposu Limited Şirketi buğday ve mısır gibi mahsullerin korunduğu bir tahıl depolama tesisi. Burası, yaklaşık 500.000 tonluk toplam depolama kapasitesi ile Tianjin'deki en büyük merkezi tahıl rezerv deposu. Son yıllarda, Tianjin Dongli Merkezi Tahıl Rezervi Yönlendirme Deposu Limited Şirketi, sıcaklık değişiminden kaynaklanan tahıl kaybını azaltmak için depoda 24 saat sıcaklık izleme sistemini uygulamaya başladı.

tahıl rezerv deposu 2

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeyindeki Tianjin'de bulunan Tianjin Dongli Me rkezi Tahıl Rezervi Yönlendirme Deposu Limited Şirketi'nin Dagang şubesindeki tahıl yüklü kamyonlar görülüyor, 12 Ekim 2022. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

tahıl rezerv deposu 3

Çin'in kuzeyindeki Tianjin'de bulunan Tianjin Dongli Merkezi Tahıl Rezervi Yönlendirme Deposu Limited Şirketi'nin Dongli şubesindeki depoda sıcaklığı ayarlayan bir çalışan, 12 Ekim 2022. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

tahıl rezerv deposu 4

Çin'in kuzeyindeki Tianjin'de bulunan Tianjin Dongli Merkezi Tahıl Rezervi Yönlendi rme Deposu Limited Şirketi'nin Dagang şubesinde tahıla ağır metal testi yapan bir çalışan, 12 Ekim 2022. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

tahıl rezerv deposu 5

Çin'in kuzeyindeki Tianjin'de bulunan Tianjin Dongli Merkezi Tahıl Rezervi Yönlendirme Deposu Limited Şirketi'nin Dongli şubesindeki depoyu teftiş eden bir çalışan, 12 Ekim 2022. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua) 

Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız Çin: Lübnan'ın egemenlik ve güvenliğine yönelik her türlü ihlale karşıyız

Editör: Şeymanur Erbay