BEİJİNG, 22 Kasım (Xinhua) -- 28 Kasım'da başlayacak olan 1. Çin Uluslararası Tedarik Zinciri Fuarı (CISCE) hükümet kurumları, iş çevreleri, uluslararası kuruluşlar, uzmanlar ve akademisyenlerden oluşan 1.000'i aşkın katılımcıyı bir araya getirecek. Çin Uluslararası Ticareti Teşvik Konseyi Başkan Yardımcısı Zhang Shaogang, Salı günü yaptığı basın toplantısında Beijing'teki fuara 515 Çinli ve yabancı işletme ve kurumun katılacağını ve birçoğunun ikinci fuar için sergi alanlarını şimdiden rezerve ettiğini söyledi.

Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 5,26 milyon sınır ötesi seyahat yapıldı Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 5,26 milyon sınır ötesi seyahat yapıldı

Bu yılki fuarda politika yorumları, etkileşim ve tartışmalar, müzakereler ve yeni ürün tanıtımları gibi konuları kapsayan 20'den fazla etkinlik düzenlenecek. 100.000 metrekareden büyük bir alana yayılan sergi alanına sahip fuarda akıllı araçlar, yeşil tarım, temiz enerji, sağlıklı yaşam ve dijital teknolojiyle alakalı tedarik zincirlerine ayrılmış bölümler yer alacak. Dünyanın ulusal düzeydeki ilk tedarik zinciri fuarı olan CISCE, "Müşterek Gelecek için Dünyayı Birbirine Bağlamak" temasıyla 28 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Beijing'de gerçekleştirilecek.

Editör: Şeymanur Erbay