Yaşam

Çin'in 'sürpriz kutu' oyuncak üreticisi Pop Mart, Avrupa'da ilk mağazasını açtı

LONDRA, 22 Ocak (Xinhua) Mağaza Müdürü Zhao Yan, Xinhua'ya, deneme açılışından bu yana işlerin şimdiden iyi gittiğini söyledi. Zhao, "sürpriz kutu" kültürünün hem genç İngil...

Abone Ol

LONDRA, 22 Ocak (Xinhua) Mağaza Müdürü Zhao Yan, Xinhua'ya, deneme açılışından bu yana işlerin şimdiden iyi gittiğini söyledi. Zhao, "sürpriz kutu" kültürünün hem genç İngilizler hem de genç Çinliler tarafından giderek daha fazla kabul görmeye başladığını söyledi. İçeriğini gizli tutan ambalaj türüne "sürpriz kutu" adı veriliyor. Pop Mart, "sürpriz kutularında" popüler kültürü ve modaya uygun içeriği biraraya getiren koleksiyon figürleri satıyor. Pop Mart Grubu Başkan Yardımcısı ve Pop Mart International Başkanı Wen Deyi, Xinhua'ya verdiği demeçte, "Pop Mart'ın ana ürünleri modaya uygun oyuncaklar ve hedef kitle 18-35 yaş arası insanlar, şimdilik çoğu kadın" dedi.

"Londra, küresel trendleri belirleyen Avrupa ve dünyanın moda başkenti. Çin'in modaya uygun kültür endüstrisinin bir temsilcisi olarak Pop Mart, Çin'deki gençler arasında popüler olan modaya uygun kültürü ve ürünleri Londra'ya getirmek istiyor" diyen Wen şunları ekledi: "İngiltere ve Avrupa'da daha fazla genişleme için sağlam bir hayran kitlesi oluşturarak Londra'daki bu mağaza aracılığıyla Avrupa'nın diğer bölgelerinde de etkili olmayı umuyoruz." Wen, Pop Mart'ın 2018'de denizaşırı pazara girdiğini ve o zamandan beri 23 ülke ve bölgede kendisini kabul ettirdiğini kaydetti. Pop Mart'ın ürünleri halen yüzlerce distribütör, Amazon, AliExpress ve Shopee gibi üç büyük sınır ötesi e-ticaret platformu ve bağımsız denizaşırı bayiler aracılığıyla dünya çapında 52 ülke ve bölgede satılıyor.