Meksika'da bağımsızlık günü büyük coşkuyla kutlandı Meksika'da bağımsızlık günü büyük coşkuyla kutlandı

SHENYANG, 17 Mart (Xinhua) --Yerel topluluklar ve şirketler, gönüllüler ile sağlık çalışanları için soğuk havaya karşı soğuğa dayanıklı malzemeler hazırladı.

Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'ın Heping bölgesindeki bir nükleik asit testi merkezinde koruyucu ekipmanları içinde vatandaşlara rehberlik eden bir gönüllü, 17 Mart 2022. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)

Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'ın Dadong bölgesinde nükleik asit testi için kayıt olan bir vatandaşa yardım eden bir sağlık çalışanı, 17 Mart 2022. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'ın Heping bölgesindeki bir test noktasında nükleik asit testi olan bir vatandaş, 17 Mart 2022. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'ın Heping bölgesindeki bir nükleik asit test merkezinde kıyafetlerine ısıtıcı ped yapıştıran bir sağlık çalışanı, 17 Mart 2022. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin merkezi Shenyang'ın Dadong bölgesindeki bir nükleik asit test merkezinde bölge halkı tarafından hazırlanan sıcak soya sütünü içen gönüllüler, 17 Mart 2022. (Fotoğraf: Yang Qing/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI