Çin

Çin'in Shaanxi eyaletindeki çikolata müzesinde 100'den fazla çikolata figür ve yapı sergileniyor

Abone Ol

Xİ'AN, 19 Temmuz (Xinhua) -- 10.000 metrekarelik bir alanı kaplayan çikolata müzesinde, Çin antik mimarisi ve kültürel kalıntıları temalı 100'den fazla çikolata kreasyonu birçok ziyaretçinin ilgisini çekiyor.

Çin'in kuzeybatısında Shaanxi eyaletinde bulunan Great Tang All Day Alışveriş Merkezi'ndeki bir çikolata müzesinde sergilenen üç renkli sırlı bir çömleğin çikolata replikası görülüyor, 18 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Liang Aiping/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısında Shaanxi eyaletinde bulunan Great Tang All Day Alışveriş Merkezi'ndeki bir çikolata müzesinde sergilenen kaplan şekilli figürün çikolata replikası görülüyor, 18 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Liang Aiping/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısında Shaanxi eyaletinde bulunan Great Tang All Day Alışveriş Merkezi'ndeki bir çikolata müzesinde sergilenen antik Chang'an kentinin düzenini gösteren kum çikolatalı bir masa, 18 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Liang Aiping/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısında Shaanxi eyaletinde bulunan Great Tang All Day Alışveriş Merkezi'ndeki bir çikolata müzesinde sergilenen Terra Cotta Savaşçıları'nın çikolata replikasını inceleyen bir kız çocuğu, 18 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Liang Aiping/Xinhua)