'Yangtze Nehri boyunca ilk şehir'de çekilen drone görüntüleri 'Yangtze Nehri boyunca ilk şehir'de çekilen drone görüntüleri

Bu yıl, Yushu Tibet Özerk İli'nin kuruluşunun 70. yıl dönümü. Yushu şehrinin objektiflere yansıyan eşsiz güzelliklerini keşfetmek için muhabirimize katılın.

Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinde bir meydanda yürüyen insanlar, 6 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)
Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinde bir meydanda egzersiz yapan bir kadın görülüyor, 6 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)
Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinde bir kadın sokakta yürüyor, 7 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)
Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinde bir parkta koşan bir kadın, 7 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)
5 Ağustos 2021 tarihinde çekilen bu fotoğrafta Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinin gece manzarası görülüyor. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)
İki öğrenci, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletine bağlı Yushu Tibet Özerk İli'nde bulunan Yushu kentinde bir köprüde yürüyor, 6 Ağustos 2021. (Fotoğraf: Wu Gang/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI