Yurt

Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Bainma ilçesinin havadan görünümü

Harika doğası, geleneksel Tibet kültürü, çok etnik yapılı mimari tarzı ve zengin turizm kaynaklarıyla Bainma ilçesi, yerli halkın gelirini artırmak ve kırsal kalkınmayı hızlan...

Abone Ol

Harika doğası, geleneksel Tibet kültürü, çok etnik yapılı mimari tarzı ve zengin turizm kaynaklarıyla Bainma ilçesi, yerli halkın gelirini artırmak ve kırsal kalkınmayı hızlandırmak için sürekli çaba gösteriyor.

7 Ağustos 2021'de havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Guoluo Tibet Özerk İli'nin Bainma ilçesindeki bir seyir platformu görülüyor. (Fotoğraf: Li Zhanyi/Xinhua)
7 Ağustos 2021'de havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Guoluo Tibet Özerk İli'nin Bainma ilçesindeki evler görülüyor. (Fotoğraf: Zhang Long/Xinhua)
7 Ağustos 2021'de havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Guoluo Tibet Özerk İli'ndeki Bainma ilçe merkezi görülüyor. (Fotoğraf: Zhang Long/Xinhua)
7 Ağustos 2021'de havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Guoluo Tibet Özerk İli'nin Bainma ilçesindeki Make Nehri Orman Çiftliği görülüyor. (Fotoğraf: Zhang Long/Xinhua)
7 Ağustos 2021'de havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısındaki Qinghai eyaletinde bulunan Guoluo Tibet Özerk İli'nin Bainma ilçesinden bir manzara görülüyor. (Fotoğraf: Zhang Long/Xinhua)