CHANGSHA, 14 Ocak (Xinhua) -- Çin'in iç kesimlerinde bulunan Hunan eyaletine bağlı Nanxian ilçesi, pazar talebini karşılamak amacıyla yoğun kış balığı sezonuna sahne oluyor. İlçede yıllık su ürünleri üretimi 2023 yılında 162.000 ton seviyesine ulaştı.

balık2

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balık yakalayan balıkçılar, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık3

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde yeni yakalanan balıkları ayıran balıkçılar,  13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık4

Havadan dronela çekilen fotoğrafta, Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balık yakalayan balıkçılar görülüyor, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık5

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balıkları ayıran balıkçılar, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık6

Çin ve Kazakistan birbirlerinin uzay aracı fırlatma sahalarını kullanma olasılıklarını görüşecek Çin ve Kazakistan birbirlerinin uzay aracı fırlatma sahalarını kullanma olasılıklarını görüşecek

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balık yakalayan balıkçılar, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık7

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balıkları ayıran balıkçılar, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık8

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde yakaladığı balıkları kamyona yükleyen balıkçı, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık9

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balık yakalayan balıkçı, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

balık10

Çin'in iç kesimlerinde yer alan Hunan eyaletinin Nanxian ilçesine bağlı Yanhedi köyünde balık yakalayan balıkçılar, 13 Ocak 2024. (Fotoğraf: Chen Sihan/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay