Dünya

Çin'in hizmet ticareti fuarı CIFTIS'te bu yıl dijital hizmetler için ayrı bir bölüm olacak

CIFTIS organizasyon komitesinin Perşembe günkü açıklamasına göre, önde gelen uluslararası ve yerli dijital hizmet kuruluşları bu bölümü en son teknolojilerini, başarılı ürün v...

Abone Ol

CIFTIS organizasyon komitesinin Perşembe günkü açıklamasına göre, önde gelen uluslararası ve yerli dijital hizmet kuruluşları bu bölümü en son teknolojilerini, başarılı ürün ve uygulamalarını sergilemek için kullanacak. Beijing Uluslararası Hizmet Ticareti İşleri Merkezi başkan yardımcısı Wu Yuhong, Çarşamba günü itibarıyla sektör lideri tanınmış 39 kuruluşun özel bölümde yer almak için imza attığını söyledi.

Organizasyon komitesine göre, fuarda aynı zamanda dijital ekonomi, karbon emisyonunun zirveyi görmesi ve karbon nötrlük, salgın önleme, fikri mülkiyet haklarının korunması, endüstriyel internet, serbest ticaret bölgelerinin kurulması gibi sıcak gündem maddelerine odaklanan 10'dan fazla forum da düzenlenecek. Toplam 130.000 metrekare sergi alanına sahip CIFTIS, Çin'de hizmet ticareti alanında çok önemli bir platform. Fuarın 2-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanıyor.