CIFTIS'in finansal hizmetlerine ilişkin tematik sergi, 3-7 Eylül tarihleri arasında Beijing'in Shijingshan bölgesindeki Shougang Park'ta çevrimiçi ve çevrimdışı olarak gerçekleştirilecek. 143 finansal kuruluşun içinde, 18 ülke ve bölgeden Societe Generale ve Bank of Montreal gibi 59 denizaşırı kuruluşun yanı sıra 84 Çinli kuruluş da yer alıyor.

Beijing Yerel Mali Denetleme ve Yönetim Bürosu Başkan Yardımcısı Wang Ying, 17.000 metrekareden fazla bir alanı kapsayan serginin, Çin'deki en üst düzey, en büyük ölçekli ve en etkili finans sergisi olduğunu söyledi. Katılımcılar, sergi sırasında Kuşak ve Yol İnisiyatifi ve Çin'in serbest ticaret bölgeleri için yürütülen sınır ötesi finansal hizmetlerini tanıtacak ve küresel ticarette kullanılan üstün finans çözümlerini sunacak. Etkinliği düzenleyenlere göre, hizmetler ticaret fuarında çevrimiçi finansal hizmetler sergisi de yer alacak ve işbirliği anlaşmaları imzalanacak.

Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek Çin ve ABD, iklim eyleminin güçlendirilmesi için bir araya gelecek

Editör: İRFAN KARSLI