7-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan fuar, önde gelen tüketici ürünlerine odaklanacak. Organizatörleri, fuarın 1.000'den fazla uluslararası markanın katılımını çektiğini söyledi. Çin Ticaret Bakanlığı ve Hainan eyalet yönetimi tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen etkinlik 80.000 metrekareden fazla alana yayılacak ve bunun 60.000 metrekaresi uluslararası katılımcılara, 20.000 metrekaresi yerel katılımcılara ayrılacak.

Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp Vietnam'da Yagi Tayfunu nedeniyle ölenlerin sayısı 197'ye yükseldi, 128 kişi kayıp

Vacheron Constantin, Piaget, L'Oreal, Lancome, Tesla, Dell ve Hennessy'nin de aralarında bulunduğu dünyanın önde gelen markalarının saatleri, kozmetik ürünleri, mücevherleri, otomobilleri, yatları, tüketici elektronikleri, alkollü içecekleri, yiyecekleri ve sağlık ürünleri fuarın uluslararası bölümünde yer alacak.

Hainan Eyaleti Uluslararası Ekonomik Kalkınma Dairesi Başkanı Han Shengjian, organizatörlerin açılış töreninin yanı sıra tüketim inovasyonu, gümrüksüz alışveriş ve turizm perakende satış sektörü konularında bir forum da düzenleyeceğini söyledi. Han, fuarda bir dizi yeni ürünün tanıtımının yapılacağını da sözlerine ekledi. Öte yandan Perşembe günü, fuarın Hainan'a özgü nadir bir primat olan Hainan Gibbon çiftinden olan Yuanxiao isimli maskotu da tanıtıldı.

Editör: İRFAN KARSLI