LONGNAN, 26 Temmuz (Xinhua) -- Gansu meteoroloji bürosu yaptığı açıklamada, eyaletin Pazartesi gününden Çarşamba gününe dek sadece bu yıl değil, 1961 yılından bu yana da karşılaşılan en şiddetli yağışlara sahne olduğunu bildirdi. Longnan kenti sakinleri selden etkilenen altyapıyı onarmak ve hayatı normale döndürmek için zamana karşı yarışıyor.

Çin Ekoloji ve Çevre Bakanlığı: Çin'in hava kalitesinde son on yılda istikrarlı şekilde iyileşme kaydedildi Çin Ekoloji ve Çevre Bakanlığı: Çin'in hava kalitesinde son on yılda istikrarlı şekilde iyileşme kaydedildi

Çin'in kuzeybatısında bulunan Gansu eyaletinde Longnan kentinin Wudu bölgesindeki Zhulin köyünde selden etkilenen otoyolun yanına geçici bir yol inşa eden işçiler, 25 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Havadan drone ile çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeybatısında bulunan Gansu eyaletinde Longnan kentinin Wudu bölgesindeki Zhulin köyünde selden etkilenen bir yol tamir ediliyor, 25 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısında bulunan Gansu eyaletinde Longnan kentinin Wudu bölgesindeki Waina kasabasında 212 numaralı ulusal otoban boyunca kapanan yollar temizleniyor, 25 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Çin'in kuzeybatısında bulunan Gansu eyaletinde Longnan kentinin Wudu bölgesindeki Zhulin köyünde selden etkilenen bir evin temelini güçlendiren köylüler, 25 Temmuz 2024. (Fotoğraf: Lang Bingbing/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay