Bu yıl sürükleyici bir yorumla güncellenen etkinlikte yenilikçi Güz Ortası Festivali'ne özgü "Chang'e" "Hou Yi" ve "Yeşim Tavşanı" NPC'leri (dijital karakterler) vatandaşları ve turistleri festivali kutlamaya davet etti. 

Etkinlikte "Tang Hanedanlığı döneminden şair Li Bai ve Tang Hanedanlığı döneminden müzisyen Li Guinian'ın" NPC'leri ve "antik şahsiyetlerin taklidini yapan gösteri sanatçıları da yer aldı. Bu karakterler, etkinliğe katılan vatandaş ve turistler için benzersiz şarkı söyleme ve şiir okuma yorumlarını sergiledi. Güz Ortası Festivali gecesinde NPC'lerin yerini tespit edip başarılı şekilde "Ay" ile ilgili şiirler okuyan her ziyaretçi bir hediye kazanacak.

Araştırma: Çin'in Chang'e-6 Ay örnekleri ayırt edici özelliklere sahip Araştırma: Çin'in Chang'e-6 Ay örnekleri ayırt edici özelliklere sahip
Çin'in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin merkezi Chengdu'nun Jinjiang bölgesinde "Parlak Ay Altında Ben ve Güz" etkinliği kapsamında düzenlenen tekne turu, 16 Eylül 2024. (Fotoğraf: Chengdu Jinjiang Bölgesi Tanıtım Departmanı/Dağıtım Xinhua aracılığıyla)

Ayrıca Jinjiang'da düzenlenen gece turu, Güz Ortası Festivali'ne canlılık kattı. Yaşayan Su Parkı'nda demlik çayı sanat performansı, kutu oyunları ve hikaye anlatma gibi etkinlikler gerçekleştirildi, sokak gösterisi sanatçıları performanslar sergiledi.

Kaynak: rss