Dünya

Çin'in beyaz eşya devi Midea, İsrail'deki ilk mağazasını açtı

Ülkenin iç kesimlerindeki Rehovot kentinde bir alışveriş merkezinde 350 metrekare alana sahip yeni amiral mağazada buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, elektrikli sü...

Abone Ol

Ülkenin iç kesimlerindeki Rehovot kentinde bir alışveriş merkezinde 350 metrekare alana sahip yeni amiral mağazada buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, elektrikli süpürge, aspiratör gibi birçok beyaz eşya satılıyor. Midea'nın ürünleri, halihazırda İsrail'de beş Ace Hardware mağazasındaki satış alanlarında ve onlarca yetkili bayide satılıyor.

1968 yılında kurulan ve merkezi Çin'in güneyindeki Foshan kentinde olan Midea Group, 200'den fazla ülkede faaliyet gösteriyor ve 150.000'den fazla kişiye istihdam sağlıyor. İsrail'deki yeni konsept mağaza, İsrail'e resmi olarak Hemilton tarafından ithal edilen Çin'in teknoloji devi Xiaomi'nin ürünlerini de satıyor. Bu ürünler arasında cep telefonları, elektrikli süpürgeler, robot süpürgeler ve scooter'lar yer alıyor. Xiaomi'nin İsrail'de dört amiral mağazasının yanı sıra ülkede ürünlerini satan onlarca yetkili bayisi bulunuyor.