Dünya

Çin'deki yüksek hızlı trenlerde 'sessiz vagon' hizmeti başladı

Çin'deki bazı yüksek hızlı trenlerde, sessiz ve rahatsız edilmeden seyahat deneyimini tercih eden yolcular için "sessiz vagon" pilot uygulaması başlatıldı. Genellikle trendeki...

Abone Ol

Çin'deki bazı yüksek hızlı trenlerde, sessiz ve rahatsız edilmeden seyahat deneyimini tercih eden yolcular için "sessiz vagon" pilot uygulaması başlatıldı. Genellikle trendeki üç numaralı vagon olan "sessiz vagon"da gösterilen videoların sesi kısılıyor ve duyurular daha alçak sesle yapılıyor. Vagonlar arasındaki geçiş yerlerinden gelen gürültüyü azaltmak için her iki uçtaki kapılar kapalı tutuluyor.

İstasyonu'nda, Beijing-Shanghai yüksek hızlı demiryolunun G2 hızlı treninin önünde "sessiz vagon" hizmetini tanıtıyor, 24 Aralık 2020. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua) Beijing-Shanghai yüksek hızlı demiryolunda çalışan G2 hızlı treninin "sessiz vagon"unda, bu hizmeti belirten bir işaret görülüyor, 24 Aralık 2020. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua) Kondüktör Li Jing, Çin'in güneybatısındaki Sichuan Eyaleti'ndeki Chengdu Doğu Tren İstasyonu'ndan Çin'in güneybatısındaki Chongqing'de bulunan Shapingba Tren İstasyonu'na giden yüksek hızlı tren G8609'da "sessiz vagon" servis bilgi kartını gösteriyor, 24 Aralık 2020. (Fotoğraf: Xu Bingjie/Xinhua) Beijing-Shanghai yüksek hızlı demiryolunda çalışan G2 hızlı treninin "sessiz vagon"unda, bir yolcu hizmet bilgi kartını okuyor, 24 Aralık 2020. (Fotoğraf: Wang Xiang/Xinhua)