HAİKOU, 24 Haziran (Xinhua) -- Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde yaz sıcağıyla mücadele eden hayvanlara meyve ve buz dağıtılıyor, soğuk suyla serinlemeleri sağlanıyor.

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde soğutulmuş meyve ve sebzelerin tadını çıkaran dev panda Gong Gong, 23 Haziran 2024. (Fotoğraf: Guo Cheng/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde buzla oynayan aslanlar, 23 Haziran 2024. (Fotoğraf: Guo Cheng/Xinhua)

Çin'in güneybatısındaki dağda heyelan: 6 ölü Çin'in güneybatısındaki dağda heyelan: 6 ölü

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde soğutulmuş meyve ve sebzeleri yiyen sika geyikleri, 23 Haziran 2024.(Fotoğraf: Guo Cheng/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin Haikou kentinde bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde soğuk suyla serinleyen boz ayılar, 23 Haziran 2024. (Fotoğraf: Guo Cheng/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay