UNICEF: Sudan'da 3,4 milyon çocuk salgın hastalık riski altında UNICEF: Sudan'da 3,4 milyon çocuk salgın hastalık riski altında

NANNİNG, 13 Mart (Xinhua) -- Dateng Boğazı su koruma projesi, karmaşık akış koşulları nedeniyle önemli bir balık yaşam alanında inşa edildi. Bu nedenle daha projenin inşaatı başlamadan hem ana baraj hem de yardımcı barajlarda, birer çift balık yolu tasarlandı. Bu balık yolları göçmen balıklar için yapay bir geçit gibi görünüyor.

Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin Guiping kentindeki Dateng Boğazı su koruma projesi kapsamında Nanmu Nehri üzerinde bulunan bir yardımcı barajda bir işçi, balık yolu çevresindeki bitkileri suluyor, 11 Mart 2022. (Fotoğraf: Cao Yiming/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin Guiping kentindeki Dateng Boğazı su koruma projesinin balık yolunda bir görevli su örneği alıyor, 11 Mart 2022. (Fotoğraf: Cao Yiming/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin Guiping kentindeki Dateng Boğazı su koruma projesinin balık yolunda görevliler balık izleme kafeslerini sudan çekiyor, 11 Mart 2022. (Fotoğraf: Cao Yiming/Xinhua)
Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin Guiping kentindeki Dateng Boğazı su koruma projesinin yakınında görevliler bir balık göletine yem atıyor, 11 Mart 2022. (Fotoğraf: Cao Yiming/Xinhua)
Havadan çekilen fotoğrafta Çin'in güneyindeki Guangxi Zhuang Özerk Bölgesi'nin Guiping kentinde Dateng Boğazı su koruma projesi kapsamında Nanmu Nehri üzerinde bulunan yardımcı barajdaki balık yolu görülüyor, 11 Mart 2022. (Fotoğraf: Cao Yiming/Xinhua)
Editör: İRFAN KARSLI