Filipinler'i etkisi altına alan Yagi Tropikal Fırtınası hayatı felç etti Filipinler'i etkisi altına alan Yagi Tropikal Fırtınası hayatı felç etti

İcra komitesine göre Çin Uluslararası Büyük Veri Endüstrisi Fuarı 2021, çevrimiçi ve çevrimdışı olarak gerçekleşecek. Fuar Perşembe günü, küresel büyük veri alanındaki en son bilimsel ve teknolojik gelişmelerle işbirliğine girme arayışına başladı.

Komite, dünyanın her yerinden şirketler, kolejler ve üniversitelerin yanı sıra bilimsel araştırma kurumları, sanayi kuruluşları ve bireylerin siyah teknoloji, yeni ürünler, genel teknoloji ve iş modellerinde çalışmalarını sunmaya davet edildiğini belirtti.

Kovid-19'un önlenmesi, kontrolü ve tedavisinde büyük veri teknolojileri kullanılarak elde edilecek başarıları tasdik etmek için özel bir ödül de oluşturuldu.

Çin'de türünün ilk örneği olan büyük veri endüstrisi fuarı, 2015'ten bu yana beş kez Guiyang'da düzenlendi. Fuar, 2019 yılında 59 ülke ve bölgeden 448'den fazla girişimin ilgisini çekti. Organizatörler geçen yılki etkinliği Kovid-19 nedeniyle iptal etmişti.

Editör: İRFAN KARSLI