BEİJİNG, 12 Ekim (Xinhua) -- Çin'de pirinç yetiştiriciliğinde öne çıkan eyaletlerde bulunan çiftçiler, sonbaharda çeltik hasadı için var güçleriyle çalışmaya devam ediyor.

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in orta kesimindeki Hunan eyaletinin Changsha kentine bağlı Weizi köyündeki bir çeltik tarlasında çeltik hasadı yapan çiftçiler görülüyor, 11 Ekim 2023. (Fotoğraf: Chen Zeguo/Xinhua)

Çin'in doğusundaki Shandong eyaletinin Jinan kentine bağlı Qilipu köyündeki bir çeltik tarlasında çeltik hasadı yapan bir köylü, 11 Ekim 2023. (Fotoğraf: Hao Xincheng/Xinhua)

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in orta kesimindeki Hubei eyaletinin Yichang kentine bağlı Changchun köyündeki taraçalı bir tarlada çeltik hasadı yapan köylüler görülüyor, 11 Ekim 2023. (Fotoğraf: Zheng Jiayu/Xinhua)

Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor Çin'de Güz Ortası Festivali tatilinde 74 milyon tren yolculuğu yapılması bekleniyor

Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in orta kesimindeki Hunan eyaletinin Changsha kentine bağlı Weizi köyündeki bir çeltik tarlasında çeltik hasadı yapan bir çiftçi görülüyor, 11 Ekim 2023. (Fotoğraf: Chen Zeguo/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay