Çin'de 2021 Ulusal Kitlesel İnovasyon ve Girişimcilik Haftası ülke genelinde yapılan çeşitli etkinliklerle Salı günü başladı.

Çin'in hibrit çimen teknolojisi gelişmekte olan ülkelerde insanlara geçim kaynağı sağlıyor Çin'in hibrit çimen teknolojisi gelişmekte olan ülkelerde insanlara geçim kaynağı sağlıyor
Çin'in orta kesiminde yer alan Henan eyaletinin merkezi Zhengzhou'da, 2021 Ulusal Kitlesel İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nın önde gelen etkinliğinde bir grup robot dans ediyor, 19 Ekim 2021. (Fotoğraf: Li Jianan/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'de, 2021 Ulusal Kitlesel İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda düzenlenen bir sergide el rehabilitasyonu için geliştirilen bir dış iskelet sergileniyor, 19 Ekim 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'de, 2021 Ulusal Kitlesel İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda düzenlenen bir sergide bir ziyaretçi pilotsuz bir helikopteri inceliyor, 19 Ekim 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)
Çin'in başkenti Beijing'de, 2021 Ulusal Kitlesel İnovasyon ve Girişimcilik Haftası'nda düzenlenen bir sergide çok yönlü bir drone sergileniyor, 19 Ekim 2021. (Fotoğraf: Ren Chao/Xinhua)

Editör: İRFAN KARSLI