Son yılların yıllık satışları 30 milyonu aşmış durumda.

Dernek verilerine göre, 2019 yılında, lityum pille çalışan modeller de dahil olmak üzere, birim fiyatı bin yuanın (yaklaşık 152 ABD doları) üzerinde en son teknolojiye sahip yaklaşık 5 milyon bisiklet üretildi. Bunlar, Çin'de üretilen toplam elektrikli bisikletlerin yüzde 13,8'ini oluşturuyor.

Çin'in bisiklet endüstrisi, 2016-2020 döneminde, yeni malzemelerle yapılan bisiklet kadrolarının seri üretimi ve bağımsız fikri mülkiyet haklarına sahip vites sistemlerinin geliştirilmesi dahil olmak üzere temel üretim teknolojilerinde uzmanlaştı.

Dernek açıklamasına göre, güvenli ve yüksek verimli lityum pil teknolojisi gelecek beş yılda ilerleme için önemli bir alan olarak tanımlanıyor. Ayrıca yaşlılar ve çocuklara yönelik modellerin yanı sıra eğlence ve spor amaçlı bisikletlerin tüketimini teşvik etmek için de çalışmalar devam edecek.

Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti Çin ve Malavi ikili ilişkileri stratejik ortaklığa yükseltti

Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'na göre, elektrikli bisiklet üreticileri, bu yılın ilk üç çeyreğinde önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 26,6 artışla 67,76 milyar yuan toplam satış geliri elde ederken, karları yüzde 30,4 artışla 2,63 milyar yuana yükseldi.

Editör: İRFAN KARSLI