HAİKOU, 26 Kasım (Xinhua) -- Gonggong ve Shunshun adlı dev pandalar, son beş yıldır Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde yaşıyor. Pandalar parkta ilk kez 2018 yılı Kasım ayında ziyaretçilerle bir araya gelmişti.  Vahşi yaşam parkı Cumartesi günü çok sayıda ziyaretçinin katılımıyla bir kutlama töreni düzenledi.

1-301Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde yemek yiyen dev panda Shunshun, 25 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua)

2-270Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde fotoğraf çektiren bir çocuk, 25 Kasım 2023. (Fotoğraf: Fan Yuqing/Xinhua)

Çinli SAIC Motor, Avrupa Komisyonu'nu elektrikli araçlara yönelik vergiler konusunda duruşma yapmaya çağırdı Çinli SAIC Motor, Avrupa Komisyonu'nu elektrikli araçlara yönelik vergiler konusunda duruşma yapmaya çağırdı

3-248Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde yemek yiyen dev panda Gonggong, 25 Kasım 2023. (Fotoğraf: Fan Yuqing/Xinhua)

4-185Çin'in güneyindeki Hainan eyaletinin merkezi Haikou'da bulunan Hainan Tropikal Vahşi Yaşam Parkı ve Botanik Bahçesi'nde fotoğraf çektiren ziyaretçiler, 25 Kasım 2023. (Fotoğraf: Zhang Liyun/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay