TAİ'AN, 7 Eylül (Xinhua) -- Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinin Anshan kentine bağlı Tai'an ilçesindeki bir çeltik tarlasında farklı renklerdeki canlı bitkilerle yapılan muhteşem sanat eserleri görenleri hayran bırakıyor.

1-236Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde yer alan Anshan kentinin Tai'an ilçesindeki bir çeltik tarlasında farklı renklerdeki canlı bitkilerle yapılmış bir sanat eseri görülüyor, 6 Eylül 2023. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)

2-213Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde yer alan Anshan kentinin Tai'an ilçesindeki bir çeltik tarlasında farklı renklerdeki canlı bitkilerle yapılmış bir sanat eseri görülüyor, 6 Eylül 2023. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)

3-198Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde yer alan Anshan kentinin Tai'an ilçesindeki bir çeltik tarlasında farklı renklerdeki canlı bitkilerle yapılmış bir sanat eseri görülüyor, 6 Eylül 2023. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)

4-146Havadan çekilen fotoğrafta, Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde yer alan Anshan kentinin Tai'an ilçesindeki bir çeltik tarlasında farklı renklerdeki canlı bitkilerle yapılmış bir sanat eseri görülüyor, 6 Eylül 2023. (Fotoğraf: Yao Jianfeng/Xinhua)

Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor Bosch Yönetim Kurulu Başkanı: Çin, tüketici pazarından inovasyon üssüne dönüşüyor

Editör: Şeymanur Erbay