BEİJİNG, 26 Ekim (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'e resmi bir ziyarette bulunan Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego ile Çarşamba günü Beijing'de bir araya geldi. İki lider, ikili ilişkilerin stratejik ortaklığa yükseltildiğini duyurdu.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, gerçekleştirecekleri görüşme öncesinde Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego için Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 25 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Haitao/Xinhua) 

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, gerçekleştirecekleri görüşme öncesinde Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego için Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 25 Ekim 2023. (Fotoğraf: Ding Lin/Xinhua)

Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb 28-31 Ekim'de Çin'i ziyaret edecek Finlandiya Cumhurbaşkanı Stubb 28-31 Ekim'de Çin'i ziyaret edecek

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, gerçekleştirecekleri görüşme öncesinde Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego için Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 25 Ekim 2023. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, gerçekleştirecekleri görüşme öncesinde Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego için Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 25 Ekim 2023. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'e resmi bir ziyarette bulunan Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Francisco Petro Urrego ile Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda görüştü, 25 Ekim 2023. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay