TİANJİN, 28 Ağustos (Xinhua) -- Ulusal düzeyde, kapsamlı bir deniz müzesi olan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi; koleksiyonları, sergileri, araştırmaları ve eğitimi bir araya getiriyor. Müze, bu yaz ziyaretçilere sürükleyici bir deneyim sunmak için balina temalı bir sergide dijital projeksiyon ve yapay zeka etkileşimi gibi dijital teknolojiler kullandı.

Almanya Otomotiv Sektörü Birliği, AB'nin Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergilerini eleştirdi Almanya Otomotiv Sektörü Birliği, AB'nin Çin yapımı elektrikli araçlara yönelik gümrük vergilerini eleştirdi

Havadan çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi'nde bulunan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi görülüyor, 26 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

Çin'in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi'nde bulunan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi'nin balina temalı sergisini ziyaret eden insanlar, 29 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

Çin'in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi'nde bulunan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi'nin balina temalı sergisinde sanal balinaları izleyen insanlar, 26 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

Çin'in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi'nde bulunan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi'ni ziyaret eden insanlar, 26 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua)

Çin'in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi'nde bulunan Çin Ulusal Denizcilik Müzesi'nin balina temalı sergisinde video izleyen insanlar, 26 Ağustos 2023. (Fotoğraf: Sun Fanyue/Xinhua) 

Editör: Şeymanur Erbay