Yurt

Çin Komünist Partisi tarihini deneyimlemek için en iyi 100 rota

Bu hamle, ÇKP'nin 100. kuruluş yıldönümünü kutlama çalışmalarının bir parçası olarak hayata geçirildi. Bu seçkin rotalardan 52'si insanların ÇKP'nin devrim yılları boyunca ver...

Abone Ol

Bu hamle, ÇKP'nin 100. kuruluş yıldönümünü kutlama çalışmalarının bir parçası olarak hayata geçirildi. Bu seçkin rotalardan 52'si insanların ÇKP'nin devrim yılları boyunca verdiği mücadeleyi yeniden deneyimlemesini sağlıyor, 20'si ülkenin bilim ve teknolojideki ilerlemesi ile altyapı inşaatını temsil ediyor ve kalan 28'i ise Çin'in yoksulluğun azaltılması, kırsalın canlandırılması ve ekolojik iyileştirme çabalarını tanıtıyor.

Son yıllarda Çin'in devrimci geçmişe sahip alanlarında turizmde artış yaşandı. Bakanlık verilerine göre, bu alanlara 2019'da 1,41 milyar seyahat yapıldı. Bu, 2004'teki 140 milyon seviyesinden çok daha yüksek. Bu rotalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ÇKP Merkez Komitesi Tanıtım Dairesi, ÇKP Merkez Komitesi Parti Tarihi ve Edebiyatı Enstitüsü ve Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile işbirliği içinde özenle seçildi.