Çin

Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda yeni enerjili araçlar büyük ilgi görüyor

Abone Ol

GUANGZHOU, 17 Nisan (Xinhua) -- Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumu Pazartesi günü Guangzhou kentinde başladı. Yeni enerjili araçların sergilendiği alan, yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çekti.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda sergilenen yeni enerjili bir araç, 15 Nisan 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda yeni enerjili bir otomobili deneyimleyen ziyaretçi, 15 Nisan 2024. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda yeni enerjili bir otomobili inceleyen ziyaretçiler, 15 Nisan 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin Guangzhou kentinde düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen 135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda yeni enerjili bir otomobili inceleyen ziyaretçiler, 15 Nisan 2024. (Fotoğraf: Liu Dawei/Xinhua)