Çin

Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nda akıllı yaşam ürünleri ziyaretçilerin gözdesi oldu

Abone Ol

GUANGZHOU, 18 Nisan (Xinhua) -- Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumu Pazartesi günü Guangzhou kentinde başladı. Fuarda yaklaşık 200 katılımcının yer aldığı akıllı yaşam ürünleri alanı çok sayıda ziyaretçinin ilgisini çekti.

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin merkezi Guangzhou'da düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumunda biyonik bir bacak hakkında bilgi alan yabancı bir ziyaretçi, 17 Nisan 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin merkezi Guangzhou'da düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumunda mini kurutucular hakkında bilgi alan bir ziyaretçi, 17 Nisan 2024. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin merkezi Guangzhou'da düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumunda taktığı biyonik kolla elektronik klavye çalan bir katılımcı, 17 Nisan 2024. (Fotoğraf: Deng Hua/Xinhua)

Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinin merkezi Guangzhou'da düzenlenen ve Kanton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı'nın 135. oturumunda sergilenen ULEDX TV'ler, 16 Nisan 2024. (Fotoğraf: Lu Hanxin/Xinhua)