İran: İsrail'in Batı Şeria'da işlediği savaş suçlarının tekrarlanması önlenmeli İran: İsrail'in Batı Şeria'da işlediği savaş suçlarının tekrarlanması önlenmeli

Geçtiğimiz günlerde Çin’ in öğrenci vizesi vermeye başlaması ile birlikte Türk öğrenciler, Çin’ e  geri dönmek için hazırlıklara başladı.  

 
Çin’ e dönmeye hazırlanan öğrencilerin merak ettiği sorulara, Ligarba Turizm Çin vize işlemleri ve seyahat sorumlusu Sedat KOÇHAN açıklık getirdi. 

 
Sedat Koçhan, Çin vize işlemlerinde önemli sıralamalar olduğunu belirtti ve Vize çıkmadan Uçak bileti almamaları konusunda öğrencilere uyarılarda bulundu.  
 

Ekonomik Uçuş imkânı! 

  Aktarma uçuşlar ekonomik açıdan oldukça önemli. Ekonomik uçuş için aktarma uçuşu tercih ettiğimizde de nereyi tercih ettiğimiz önemli. Vize çıktıktan sonra direkt uçuşlar hakkında bilgi veren Koçhan, aktarma uçuşlarda denenmiş uçuşları kullanmakta fayda olacağını aksi taktirde uçuşlarla ilgili sorunlar çıkabileceği ve gidişlerin gerçekleşemeyeceği konusuna uyarılarda bulundu. İstanbul-Tahran uçuşunun birçok kez denendiğini ve güvenle Çin’ e ulaşım sağlandığını vurguladı. 

 
Koçhan aynı zaman da Uçuş kurallarına uymanın öneminden bahsetti. Aktarma uçuşlarda giriş ve çıkış noktalarında pcr testlerinin yapılmasının ve yeşil kod alınmasının gerekliliğini vurguladı.

https://ligarbatravel.com/

Editör: Nur Çuhacıoğlu