BEİJİNG, 25 Haziran (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, resmi ziyaret için Çin'de bulunan Polonyalı mevkidaşı Andrzej Duda ile Pazartesi günü Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda bir araya geldi.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda için bir karşılama töreni düzenledi, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda resmi ziyaret için ülkede bulunan Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Li Xueren/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda resmi ziyaret için ülkede bulunan Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Yue Yuewei/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda resmi ziyaret için ülkede bulunan Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Zhai Jianlan/Xinhua)

Çin'deki Kızıl Plaj muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor Çin'deki Kızıl Plaj muhteşem manzaralara ev sahipliği yapıyor

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki görüşmeleri öncesinde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda için Büyük Halk Salonu'nun önünde bir karşılama töreni düzenledi, 24 Haziran 2024. (Fotoğraf: Liu Weibing/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay