BEİJİNG, 15 Haziran (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping Çarşamba günü Beijing'de Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile bir araya geldi.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de gerçekleştirilecek görüşme öncesinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 14 Haziran 2023. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de gerçekleştirilecek görüşme öncesinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 14 Haziran 2023. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'de gerçekleştirilecek görüşme öncesinde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas için Büyük Halk Salonu'nun Kuzey Salonu'nda bir karşılama töreni düzenledi, 14 Haziran 2023. (Fotoğraf: Zhang Ling/Xinhua)

Çin ve ABD, savunma politikası koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi Çin ve ABD, savunma politikası koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin'in başkenti Beijing'deki Büyük Halk Salonu'nda Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile görüşme gerçekleştiriyor, 14 Haziran 2023. (Fotoğraf: Yin Bogu/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay