DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek DSÖ: İsrail ve Hamas Gazze'de çocuk felci aşı kampanyası için çatışmalara ara verecek

Aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi Siyasi Büro üyesi olan Sun, Dalian'da Cuma-Pazartesi günleri arasında yaptığı incelemeler sırasında açıklamalarda bulundu. Sun, salgın önleme ve insanların normal yaşamlarını sağlamak için yürütülen yerel çalışmalar hakkında bilgi edinmek için salgın önleme ve kontrol merkezini, karantina altındaki yerleşim birimlerini ve nükleik asit örneklerinin toplandığı yerler ile bazı belirli hastaneler gibi kimi önemli yerleri denetledi. Dalian'da salgın genel olarak kontrol altına alınmış durumda.

Sun, mevcut salgın önleme ve kontrol önlemlerinin bilimsel ve doğru bir şekilde ayrıntılı olarak uygulanmasının önemini vurguladı. Sun, nükleik asit testinin verimliliğini ve kalitesini garantiye almak, çapraz enfeksiyonlara karşı koruma sağlamak için karantina bölgelerinin yönetimini hızlandırmak ve insanların ilaç talebini düzgün bir şekilde ele almak için yetkililere çağrıda bulundu. Sun ayrıca liman kentlerinde ve virüse maruz kalma riski yüksek olan yerler için, salgın önleme ve kontrol önlemlerini iyileştirme amacıyla çalışma yapılmasını da istedi.

Editör: İRFAN KARSLI