BEİJİNG, 16 Mart (Xinhua) --Pazartesi günü vaka sayısı 3.507 olarak açıklanmıştı. Salı günü bildirilen yerel vakaların 1.456'sı, kuzeydoğudaki Jilin eyaletinde, 75'i doğudaki Shandong eyaletinde, 59'u güneydeki Guangdong eyaletinde ve 51'i Beijing'e komşu Tianjin belediyesinde görüldü. 9 vakanın bildirildiği başkent Beijing de dahil olmak üzere, 12'nin üzerinde eyalet düzeyinde bölgede de yerel kaynaklı yeni Kovid-19 vakası bildirildi.

Çin'in doğusundaki Shanghai'ın Qingpu bölgesinde bir nükleik asit testi merkezinde nükleik asit testlerine hazırlık yapan sağlık çalışanları, 14 Mart 2022. (Fotoğraf: Shen Yiqing/Xinhua)
Havadan çekilen fotoğrafta Çin'in doğusundaki Shandong eyaletinin Qingzhou kentindeki bir şirkette nükleik asit testi için sıraya giren çalışanlar görülüyor, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Wang Jilin/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletinin Tengzhou kentine bağlı Xigang kasabasında nükleik asit testi için alınmış sürüntü örneğiyle ilgilenen bir sağlık çalışanı, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Li Zhijun/Xinhua)
Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinin merkezi Changchun'da nükleik asit testi için sıraya giren insanlar görülüyor, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Zhao Dandan/Xinhua)
Havadan çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinin Jilin kentinde nükleik asit testi için sıraya giren insanlar görülüyor, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Zhang Nan/Xinhua)
Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinin merkezi Changchun'da nükleik asit testi için bir bölge sakininden sürüntü örneği alan bir sağlık çalışanı görülüyor, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Zhao Dandan/Xinhua)
Cep telefonuyla çekilen fotoğrafta Çin'in kuzeydoğusundaki Jilin eyaletinin merkezi Changchun'da nükleik asit testi için bir bölge sakininden sürüntü örneği alan bir sağlık çalışanı görülüyor, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Chu Xiaoliang/Xinhua)
Çin'in doğusundaki Shandong eyaletine bağlı Qingdao kentinin Shibei bölgesinde nükleik asit testi için bir bölge sakininden sürüntü örneği alan bir sağlık çalışanı, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Li Ziheng/Xinhua)
Çin'in kuzeydoğusundaki Heilongjiang eyaletinin merkezi Harbin'de bir Kovid-19 test merkezinde nükleik asit testi yapan sağlık çalışanı, 15 Mart 2022. (Fotoğraf: Xie Jianfei/Xinhua)

2024 Bali Uluslararası Havacılık Fuarı'nda akrobasi gösterileri nefes kesti 2024 Bali Uluslararası Havacılık Fuarı'nda akrobasi gösterileri nefes kesti
Editör: İRFAN KARSLI