Bilim ve teknoloji

Çin 5G + Endüstriyel İnternet Konferansı, Wuhan'da başladı

Ülke genelindeki akademisyenler, uzmanlar, girişimciler ve sektörel birliklerin temsilcileri, 5G ve endüstriyel internetin daha geniş çapta entegrasyon ve inovasyonu hakkında...

Abone Ol

Ülke genelindeki akademisyenler, uzmanlar, girişimciler ve sektörel birliklerin temsilcileri, 5G ve endüstriyel internetin daha geniş çapta entegrasyon ve inovasyonu hakkında görüş alışverişinde bulunmak için ulusal düzeydeki etkinlikte biraraya geldi. Konferans çerçevesinde Cuma gününden bu yana toplam 21 tematik oturum düzenleniyor. Oturumlarda ele alınan temalar arasında, madencilik, çelik, ulaşım, imalat, elektrik enerjisi, sağlık, eğitim ve akıllı kentlerdeki entegre yenilikler gibi sektörlerdeki uygulamalar ile endüstriyel internet tanımlama, güvenlik ekolojisi, blokzinciri uygulaması ve endüstriyel zeka gibi kilit teknolojileri yer alıyor.

Etkinlik kapsamında ayrıca, "5G + Endüstriyel İnternet" alanındaki başarıların sergilendiği bir de sergi bulunuyor. Geçen yıl 5.900 metrekare olan fuar alanının genişliği, bu yıl 9.100 metrekareye çıkarıldı. Ayrıca, ağ ve görünüm, platform, güvenlik ve endüstri uygulaması olmak üzere dört temalı sergi alanı kuruldu. Konferansta ayrıca, profesyonel olmayan hedef kitlelere görsel, senaryoya dayalı, üç boyutlu ve etkileşimli deneyimler sağlamak için interaktif bir alan oluşturuldu.