Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı Bangladeş'teki dang humması salgını sinekliklere olan talebi artırdı

BUDAPEŞTE, 23 Nisan 2023 (Xinhua) -- Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bisikletin günlük ulaşım aracı olarak kullanılmasını teşvik etmek adına bir etkinlik düzenlendi. Cumartesi günkü etkinliğe ilgi yoğun oldu.

1-138Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bisikletin günlük ulaşım aracı olarak kullanılmasını teşvik etmek için düzenlenen etkinliğe katılan insanlar, 22 Nisan 2023. (Fotoğraf: Atilla Volgyi/Xinhua)

2-136Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bisikletin günlük ulaşım aracı olarak kullanılmasını teşvik etmek için düzenlenen etkinliğe katılan insanlar, 22 Nisan 2023. (Fotoğraf: Atilla Volgyi/Xinhua)

3-125Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bisikletin günlük ulaşım aracı olarak kullanılmasını teşvik etmek için düzenlenen etkinliğe katılan insanlar, 22 Nisan 2023. (Fotoğraf: Atilla Volgyi/Xinhua)

4-90Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de bisikletin günlük ulaşım aracı olarak kullanılmasını teşvik etmek için düzenlenen etkinliğe katılan insanlar, 22 Nisan 2023. (Fotoğraf: Atilla Volgyi/Xinhua)

Editör: Şeymanur Erbay